Mikä Muuntuva?

Muuntuva toteuttaa maailman hienoimpia sähköautomuunnoksia

Muuntuva on edelläkävijä muunnossähköistettyjen ajoneuvojen suunnittelussa. Muuntuva-autot ovat huippuosaamisen, suorituskyvyn sekä kestävän kehityksen symboleja, joissa yhdistyy yhtiön arvostus vanhoja autoja kohtaan sekä luova tahto viedä maailmaa eteenpäin.

Muuntuva antaa autolle uuden elämän. Muuntuva yhdistää vanhojen autojen kauneuden nykyaikaiseen teknologiaan, jolla saavutetaan ennennäkemättömiä ja ainutlaatuisia autoja. Työtämme ohjaa kiinnostus autoja sekä jatkuvasti kehittyvää teknologiaa kohtaan.

Haluamme olla rakentamassa maailmaa, jossa on tilaa unelmille. Ajatus siitä, että jokin vanha mutta merkityksellinen saa uuden elämän, on ollut voimakkaana motivaattorina synnyttämään selkeän vision siitä, mikä Muuntuva on ja miksi se on olemassa.

Karmann Ghia

Meidän arvot

Visio kuljettaa meitä

Muuntuvan visio on lähtenyt kiinnostuksesta sähköautoihin sekä palavasta intohimosta olla luomassa jotain uutta ja kestävää. Ajatus siitä, että jokin vanha mutta merkityksellinen saa uuden elämän, on ollut voimakkaana motivaattorina synnyttämään selkeän vision siitä, mikä Muuntuva on ja miksi se on olemassa. Näistä elementeistä on rakentunut kokonaisuus, joka on tehnyt meistä sähköautomuunnosten edelläkävijän.

Innovaatio syntyy intohimosta

Muuntuva on enemmän kuin entisöintipaja. Muuntuva antaa autolle uuden elämän. Haluamme olla edelläkävijöitä ajassa, jossa autoilu uudistuu nopeammin kuin koskaan. Palautamme muistot menneisyydestä sekä synnytämme uusia. Uskomme aidosti visioomme ja siksi olemme päättäväisesti kulkeneet omaa polkuamme epäilijöistä välittämättä.

Kiinnostus tekniikkaan sekä tarpeeseen olla luomassa jotain uutta, on intohimo, joka synnyttää kerta toisensa jälkeen jotain erityistä. Muuntuva ei ole meille työ, vaan se on intohimo ja sen vuoksi emme voi tyytyä koskaan keskinkertaisuuteen

Asiantuntemus tuo avoimuutta

Muuntuva on toteuttanut lukuisia autojen muunnoksia jo yli kymmenen vuoden ajan. Tekninen tietämys, luova ongelmanratkaisukyky sekä käsityötaidot ovat hioutuneet yhteen saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka on mahdollistanut Muuntuvan töistä välittyvän ainutlaatuisen kosketuksen.

Jokainen työ tehdään alusta loppuun vakaumuksellisella määrätietoisuudella, joka takaa sen että tarkat laatuvaatimuksemme ovat mukana projektin jokaisessa vaiheessa.