Räätälöity Muutostyö

Mikä muutostyö?

Rakennamme täyssähköajoneuvomuunnoksia räätälöidysti. Teemme ajoneuvot tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan.

Muuntuvan tekemä muutostyö tarkoittaa ajoneuvon polttomoottorin korvaamista sähkömoottoritekniikalla. Muunnoksen jälkeen ajoneuvon käyttövoima on muuntunut täyssähköiseksi. Käyttövoiman muunnos on yhtiömme päätuote. Jokainen muunnostyö on yksilöllinen ja voi sisältää myös muita ajoneuvokohtaisia parannuksia.

Muutostyön osa-alueet

Sähköautoksi muuntaminen

Täyssähköinen käyttövoiman muunnos voidaan toteuttaa mihin tahansa polttomoottoriajoneuvoon. Tällä hetkellä olemme keskittyneet henkilö- ja pakettiautomuunnoksiin. Halutuimpia ja kysytyimpiä muunnoksia ovat vanhemmat ennen vuotta 2001 valmistetut autot. Mikä yksilöllisempi ja klassisempi auto on kysymyksessä, sitä arvostetumpi ja näyttävämpi on valmis muunnettu auto.

Vanhemmista autoista löytyy todellisia jalokiviä. Näille haluamme antaa uuden elämän sähköisenä ja tällaista arvokasta autoa ajavalle ennen kokemattoman ajonautinnon. Kun omistaja puristaa kätensä ohjauspyörän ympärille hymyissä suin, tiedämme onnistuneemme.

Täyssähköisen moottorin paikallinen päästö on puhdas nolla. Muunnos tarkoittaa täysin uuden tekniikan tai vaihtoehtoisesti osittain tai kokonaan kierrätetyn tekniikan asennusta ajoneuvoon. Näin muunnostyö toteuttaa pitkälle vietyä kierrätystä. Jokainen muunnettu auto on merkittävä ekoteko.

Lue koko prosessi muuntamisesta.
Uusi ulkokuori

Auton täysi ehostus

Ennen käyttövoiman muunnosta tai muunnoksen yhteydessä on suositeltavaa saattaa ajoneuvo täysin virheettömään kuntoon. Käyttövoiman muunnostyö määrittää lain määrittämiä vaatimuksenmukaisuus toimenpiteitä.

Muilta osin asiakas voi päättää itse entisöinnin, ehostuksen ja mahdollisten perusparannusten tason. Muunnoksessa ajoneuvoon asennetaan uuden tekniikan käyttövoima, joten kori, alusta ja osat tulee olla asennuksen vaatimassa kunnossa. Vanhemmissa autoissa runko puhalletaan yleensä puhtaaksi ja siihen tehdään tarvittavat rungon korjaustyöt, esimerkiksi hitsaustyöt. Samassa yhteydessä uusitaan tyypillisesti koko jarrujärjestelmä ja alustasta nivelet yms. Auto maalataan tai teipataan asiakkaan haluamalla värillä. Sisusta ja verhoilut voidaan myös uusia. Lisäksi muunnoksen yhteydessä voidaan asentaa haluttu äänentoistojärjestelmä.

Asiakas voi itse toteuttaa nämä kunnostustyöt tai nämä voidaan toteuttaa Muuntuvan toimesta. Yhdistämme uutta ja vanhaa hyvällä maulla.

Auton hankkiminen

Jos Teillä on tiedossa ajoneuvo, jonka haluaisitte Teille muunnettavan, mutta jota ette ole vielä hankkineet, voimme varsinaisen muunnostyön lisäksi myös etsiä ja hankkia kyseisen merkkisen, mallisen ja muunnokseen soveltuvan ajoneuvon.

Tarjoukset ja eteneminen

Tarjoukset ja muunnosten eteneminen

Ota meihin yhteyttä, kerro toiveesi. Laita yhteydenottoon mukaan

  • Rekisterinumero (jos rekisterissä) tai millaisen ajoneuvon haluat. Mikäli haluat nopeuttaa muunnos käsittelyä lataa traficom.fi/ sivulta ”Ajoneuvon tiedot” ja lähetä ”Tulostettava PDF ajoneuvon tiedoista” – tiedosto meille.
  • Millaisen toimintasäteen haluat. esim. 200km. Akusto on merkittävä kustannuserä sähköautossa, joten toimintasäde vaikuttaa oleellisesti hintaan.
  • Kaikki yleiset tiedot muunnoskohteesta: paino, pituus, leveys, hevosvoimat(hv), tehot (kW), viesti kentässä, ellei nämä käy ilmi rekisteri tiedoista.

Muunnoksen eteneminen ja toteutus

  1. Soveltuvuusselvitys käynnistyy 2-5 arkipäivää tuotantolinjavarausmaksun kirjauduttua järjestelmäämme.
  2. Muunnos alkaa aloitustapaamisella, jossa käydään läpi kulkuneuvon vaatimukset, alustava aikataulu sekä BlueSwan® kokoonpanoesitys ja työvaiheet. Aloitustapaaminen voidaan pitää sekä kasvokkain että etänä, esim. puhelimitse.
  3. Muunnos etenee lopulliseen suunnitteluun, komponenttien hankintaan, jonka jälkeen aikataulua tarkennetaan. Varsinaisessa muunnostyövaiheessa ajoneuvo muunnetaan sähköllä toimivaksi, ehostetaan, tarkastetaan, testataan ja koeajetaan, jonka jälkeen ajoneuvo katsastetaan ja käyttöopastuksen jälkeen luovutetaan asiakkaalle.