Meidän henkilöstö

Muuntuvan työn takana seisovat ihmiset

Muuntuvan sydämen muodostavat ihmiset työn takana. Tiimimme koostuu monipuolisista ja motivoituneista osaajista, joista jokainen on omalta osaltaan sitoutunut tekemään aina vain parhaansa. Jaamme yhteisen vision siitä, mitä Muuntuva on ja mihin suuntaan haluamme sitä viedä. Sen vuoksi koko maailmassa voi olla vain yksi Muuntuva.

Muuntuva on toteuttanut lukuisia autojen muunnoksia jo lähes kymmenen vuoden ajan. Tekninen tietämys, luova ongelmanratkaisukyky sekä käsityötaidot ovat hioutuneet yhteen saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka on mahdollistanut Muuntuvan töistä välittyvän ainutlaatuisen kosketuksen.

Jatkuva kehitystyö ja uudet innovaatiot ovat osa muuntuvan arkea, eikä se tarkoita sitä, että laadusta tingittäisiin missään olosuhteissa. Jokainen työ tehdään alusta loppuun vakaumuksellisella määrätietoisuudella, joka takaa sen että tarkat laatuvaatimuksemme ovat mukana projektin jokaisessa vaiheessa.

Ota yhteyttä

Esa Virtanen

myynti ja suunnittelu

esa.virtanen(a)muuntuva.fi

Henkilötiedot

Auton tiedot

Jos haluat nopeuttaa prosessia, lataa traficom.fi -sivulta "Ajoneuvon tiedot" ja lähetä "Tulostettava PDF ajoneuvon tiedoista".

Click or drag a file to this area to upload.

Muut tiedot