Yli 10 vuoden kokemus

BLUE SWAN

Muuntuvan henkilöstöllä on yli kymmenen vuoden kokemus sähköautomuunnoksista. Muuntuva on vuodesta 2018 kehittänyt ja tuotteistanut BLUE SWAN ® muunnospaketin, joka on myös räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

BLUE SWAN ® käsittää valmiin täydellisen asennuskokoonpanon ja muunnospalvelun. BLUE SWAN ® tarjoaa asiakkaalle joko valmiin muunnetun auton tai asiakkaan oman auton muunnoksen. Molemmat toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen -palveluna tai räätälöidysti tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Jos omistat tai haluat omaksesi tietyn itsellesi tärkeä auton muunnettuna, teemme unelmistasi totta.

BlueSwan® -menetelmä on vakioitu muunnoskokoonpano, joka mukautetaan soveltuvaksi ajoneuvoonne. Se sisältää kaikki käyttövoiman muuntamiseen tarvittavat osat ja komponentit sekä käyttövoiman muuntamiseen liittyvät työt. Vakioitu BlueSwan® on avaimet käteen -ratkaisu.

Mikäli vakioidusta BlueSwan® -kokoonpanosta ei löydy sopivaa ratkaisua tai joitain työvaiheita halutaan tehdä siitä poiketen, tarjoamme räätälöidyn BlueSwan® -ratkaisun, joka neuvotellaan tuotantolinjavarauksen yhteydessä.

Yksilöllisyys

Jokainen muunnoksemme on yksilöllinen. BLUE SWAN ® -muunnospaketti ja -palvelu on tästä syystä modulaarinen. Muunnostyö käynnistyy tuotantolinjavarausmaksulla, jolla Muuntuva Oy toteuttaa soveltuvuusselvityksen ajoneuvoonne. Varausmaksu sisältää myös esitutkimuksen valitun auton muunnettavuudesta. Varausmaksu laskutetaan etumaksuna.

Muunnoksen alkuvaiheessa pidämme aloitusneuvottelun asiakkaan kanssa. Tässä neuvottelussa sovitaan muunnoksen lopullinen toteutustapa, määritellään mahdollinen työnjako ja aikataulu. Kunkin muunnosprosessin aikataulu on muunnoskohtainen ja aikatauluun vaikuttaa varsinaisen muunnostyön lisäksi muunnettava ajoneuvo, sen kunto ja siihen kohdistuvat muut muunnostarpeet.

Muunnoksen aikataulutavoite on kuusi kuukautta, siitä kun lopullinen toteutustapa on hyväksytty ja sovittu maksu on kirjautunut. Tämä tavoite toteutuu todennäköisimmin silloin, kun muunnettava ajoneuvo on täysin virheettömässä kunnossa, eli ruosteeton, ehjä alustaltaan, sisultaan jne.

Kupla

Mitä paketti sisältää?

BLUE SWAN ® -muunnospalvelumme sisältää tarvittaessa auton kaikki ehostustyöt ja palvelumme voi kattaa myös sopivan ajoneuvon etsimisen ja hankinnan.

BLUE SWAN ® -muunnospaketin asennus autoon toteutetaan niin, että ajoneuvon kaikki vanha polttomoottoritekniikka puretaan pois. Polttomoottori irrotetaan vaihdelaatikosta ja uusi sähkömoottori asennetaan vanhaan vaihdelaatikkoon kiinni. Tässä asennustavassa moottorin sijainti ajoneuvossa ei muutu. BLUE SWAN ® muunnospaketti on suunniteltu asennettavaksi juuri tällä tavalla.

Hinnoittelu

BLUE SWAN ® -muunnospaketit myydään asennettuna ”avaimet käteen” tai tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Varausmaksun hinta on 3.000€. Varausmaksu laskutetaan jokaisen muunnoksen yhteydessä ja se huomioidaan BLUE SWAN ® -muunnospaketin kokonaishinnassa.

BLUE SWAN ® muunnospaketin hinta asennettuna alkaen 39.950,00 €*

* Hinta tässä yhteydessä toimii suuntaa-antavana eikä sisällä aihiota (ajoneuvoa) ja aihion kunnostustöitä. Jokainen muunnos on tapauskohtainen ja lopulliseen hintaa vaikuttaa haluttu lopullinen akuston koko sekä BLUE SWAN ® -muunnospaketin lopullinen kokoonpano ja asennus muunnettavaan ajoneuvoon. Edellä kuvastusta asennustavasta poiketen, muunnos voidaan toteuttaa myös korvaamalla vaihdelaatikko toisella vaihteistolla tai jättämällä vaihdelaatikko kokonaan pois. Tämän lisäksi muunnos voidaan toteuttaa vaihtamalla moottorin sijaintia ajoneuvossa. Räätälöitäessä BLUE SWAN ® -muunnospalvelua ja -pakettia siirrytään BLUE SWAN ® -asiakasmuunnostoteutustapaan, jossa lopullinen hinta ja aikataulu on täysin tapauskohtainen.

Muut kuin henkilö – ja pakettiautomuunnokset toteutetaan kaikki yksilöllisinä projekteina tuntiveloitusperusteisesti. Mikäli Teillä on kulkuneuvo, jonka haluatte muuntaa liikkumaan sähköisenä, tulemme mielellämme mukaan tällaiseen projektiin sen alkuvaiheessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Henkilötiedot

Auton tiedot

Jos haluat nopeuttaa prosessia, lataa traficom.fi -sivulta "Ajoneuvon tiedot" ja lähetä "Tulostettava PDF ajoneuvon tiedoista".

Click or drag a file to this area to upload.

Muut tiedot